Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-05-06@02:37:00 GMT

گزارش عملکرد اسنپ در سال ۱۳۹۹

تاریخ انتشار: ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۸۷۷۵۳۹

گزارش عملکرد اسنپ در سال ۱۳۹۹

روابط عمومی اسنپ در یک گزارش جامع آمار و اطلاعات متنوعی از عملکرد سرویس‌های مختلف این سوپراپ در سال گذشته منتشر کرده است. هدف از انتشار این گزارش آشنایی با رفتار ۴۱ میلیون و ۴۰۰ هزار و ۹۱۵ کاربر اسنپ اعلام شده که ۹ میلیون و ۵۱۱ هزار و ۱۰۲ نفر از آن‌ها در سال گذشته به جمع کاربران اسنپ پیوسته‌اند. در این گزارش مفصل علاوه بر انتشار آمارهای متعدد از سرویس‌های اسنپ، به چشم‌انداز و نقشه‌ی راه این سوپراپ اشاره شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ادامه می‌توانید چکیده‌ای از این گزارش را بخوانید، برای مطالعه‌ی نسخه‌ی اصلی گزارش کافی است به سایت اسنپ سری بزنید.

مسیری که با شما آمدیم!
گرچه سال ۹۹ پر از چالش‌های عجیب و اتفاقات ناگوار بود، اما بدون شک نقاط روشنی هم داشت. نیچه، فیلسوف آلمانی، درست می‌گوید: آنچه ما را نکشد قوی‌ترمان می‌کند! در طول این یک سال کنار هم با سختی‌های کرونا و مشکلات اقتصادی جنگیدیم و برای فرداهای بهتر مسیرهای تازه خلق کردیم. در این گزارش مسیر همراهی یک ساله‌ی شما را با سوپراپلیکیشن اسنپ مرور می‌کنیم.

سوپراپ؛ زندگی آسان‌تر در سال سخت کرونا
در دنیای پیچیده‌ی امروز همه‌ی ما به دنبال راه‌های جدیدی برای انجام سریع‌تر، بهتر و مطمئن‌تر کارها هستیم و این همان هدف نهایی سوپراپلیکیشن اسنپ است؛ ارائه‌ی خدمات متنوع و باکیفیت برای برطرف کردن نیازهای مختلف شما. اسنپ در پایان سال ۹۹ با ارائه‌ی خدمات در ۱۶ سرویس مختلف که ۵سرویس آن متولد همین سال هستند، تلاش کرد زندگی را در شرایط سخت کرونا برای کاربرانش آسان‌تر کند.

خودرو؛ اولین و همچنان محبوب‌ترین
اولین و همچنان محبوب‌ترین سرویس اسنپ، درخواست خودروست که در ششمین سال فعالیتش بار دیگر رکوردهای شگفت‌انگیزی از خود به جای گذاشت.


مسئولیت اجتماعی؛ اعضای یکدیگریم
اصلی‌ترین طرح‌های مسئولیت اجتماعی اسنپ در سال ۹۹ در دو دسته‌‌ی کلی قرار می‌گیرند.
* معافیت از کمیسیون کاربران راننده:
یکی از طرح‌های مسئولیت اجتماعی اسنپ، معافیت از کمیسیون برخی از راننده‌هاست. این معافیت در سال گذشته شامل رانندگان دارای معلولیت، جانبازان، ایثارگران، خانواده‌ی شهدا، زنان سرپرست خانواده و بیماران مبتلا به هموفیلی شده است.
در مجموع هزینه‌ی معافیت از کمیسیون تمام این رانندگان در سال ۹۹ به بیش از ۲۰میلیارد تومان می‌رسد.
**طرح‌های حمایتی مربوط به دوران کرونا:
۱ . وام‌های حمایتی باشگاه رانندگان اسنپ:
اسنپ از آغاز شیوع ویروس کرونا اعطای وام‌های حمایتی ۲ و ۵ میلیون تومانی را به رانندگان خود در پیش گرفته است. در این طرح رانندگان مبتلا به کرونا با همکاری وزارت بهداشت شناسایی و به‌طور موقت غیرفعال می‌شوند و اسنپ برای پشت سر گذاشتن دوران درمان به آنها وام بدون کارمزد می‌دهد. در سال ۹۹ بیش از ۵ هزار وام‌ حمایتی به راننده‌های اسنپ اعطا شده است.
در مجموع حدود ۱۵میلیارد تومان اعتبار وام به راننده‌های اسنپ در طول یک سال پرداخت شده است.
2. از مهم‌ترین طرح‌های حمایتی اسنپ در سال ۹۹، کمپینی به نام «به هم دلگرمیم» بود که با همراهی هلال احمر و کاله در ماه رمضان اجرا شد. در این کمپین اسنپ و کاله و هلال احمر ۱۰۰۰ بسته‌ی غذایی از محصولات کاله را برای حمایت از خانواده‌هایی که از کرونا آسیب دیده بودند و اسامی‌شان از سوی هلال احمر ارائه شده بود در نظر گرفتند و از مردم خواستند با مشارکت خود در ریتوییت به اطلاع‌رسانی این کمپین و افزایش بسته‌ها کمک کنند. این کمپین موفق شد رکورد هزار ریتویت را از آن خود کن‍د. در انتها ناوگان اسنپ با توجه به تعداد ریتوییت‌ها ۲۱۰۰ بسته‌ی غذایی به نیازمندان تحویل داد.


۳. راه‌اندازی سرویس نیکوکاری:
اردیبهشت سال ۹۹، امکان جمع‌آوری کمک‌های مردمی برای «مجمع خیرین سلامت کشور» از طریق راه‌اندازی سرویسی به نام «نیکوکاری» در اپلیکیشن اسنپ فراهم شد. طی تفاهم‌نامه‌ اسنپ با ستاد ملی مدیریت کرونا و مجمع خیرین سلامت، تمام کمک‌های نقدی کاربران در سرویس «نیکوکاری» به طور مستقیم به حساب مجمع خیرین سلامت کشور واریز می‌شود. تا کنون حدود ۴۰ میلیون تومان از طریق این سرویس جمع‌آوری شده است.
پشتیبانی؛ یک سال پاسخگویی شبانه‌روزی
تیم پشتیبانی اسنپ در تمام روزهای سال گذشته به صورت ۲۴ ساعته در کنار کاربران بود تا پاسخگوی مسائل و مشکلات آن‌ها باشد. در ادامه می‌توانید آمارهای جذابی از عملکرد سالانه‌ی تیم پشتیبانی سرویس‌های خودرو، باکس و وانت را بخوانید.

منابع انسانی؛ فرصتی به پهناوری یک سرزمین
اسنپ یکی از اولین شرکت هایی بود که بعد از شیوع کرونا فضای دورکاری را بــرای کارمندانش مهیا کرد و اعضای این خانواده کل ســال گذشته را از منزل کار کردند. کارمندان اسنپ این فرصت را دارند که در زندگی میلیون‌ها نفر در سراسر کشور تاثیرگذار باشند؛ چه برنامه‌نویسی که با اضافه کردن قابلیت‌های جدید به دنبال بهبود تجربه‌ی کاربران در سوپراپلیکیشن است، چه بازاریابی که برای معرفی برند اسنپ در یک شهر کوچک تلاش می‌کند. در اسنپ همه در کنار هم یاد می‌گیرند، رشد می‌کنند و برای برداشتن موانع تلاش می‌کنند تا تجربه‌ی بهتری برای کاربران فراهم شود.

باشگاه رانندگان؛ همراه همیشگی رانندگان اسنپ
تسهیلات باشگاه رانندگان اسنپ در سه دسته‌ی کلی قرار می‌گیرند؛ خودرویی (لوازم یدکی و جانبی خودرو)، درمانی (کلینیک‌های درمانی) و رفاهی (پوشاک، لوازم خانگی و موبایل). با شیوع ویروس کرونا، دسته‌ی جدیدی تحت عنوان تسهیلات مقابله با ویروس کرونا نیز به خدمات باشگاه رانندگان اضافه شده است.

اسنپ‌کلاب؛ باشگاهی به وسعت کاربران اسنپ
باشگاه مشتریان اسنپ یا اسنپ‌کلاب از تیرماه ۹۹ فعالیت خود را آغاز کرد و در طول ۸ ماه توانست به دستاوردهای بزرگی برسد.

اسنپ‌فود؛ فراتر از غذا
از دورانی که حرف «ر» در دفترتلفن‌ها پر بود از شماره‌ی رستوران‌‌های مختلف و برای سفارش غذا باید تماس تلفنی می‌گرفتیم زمان زیادی نگذشته، اما حالا تصورش هم سخت است! این راحتی و دسترسی آسان به سوپرمارکت‌های فوری، نانوایی، شیرینی‌فروشی، میوه‌فروشی، پروتئینی و ... را از اسنپ‌فود داریم.

اسنپ مارکت؛ پیشنهادی برای خرید اینترنتی
در سالی که گذشت، تمایل مردم به خرید آنلاین مایحتاج‌شان به دلیل کرونا افزایش چشمگیری داشت. سرویس سوپرمارکت اسنپ هم تلاش کرد تا با افزایش ظرفیت و پوشش‌دهی شهرهای مختلف به این نیاز پاسخ دهد.

اسنپ باکس؛ جا‌به‌جایی و ارسال سریع
در سال گذشته، مردم بیش از همیشه به سفارش آنلاین و خرید از راه دور تمایل نشان دادند. همین باعث شد درخواست‌های باکس در همه‌ی شهرها رشد چشمگیری داشته باشد و حتی در روزهای قرنطینه هم درخواست‌های ارسال بسته افت قابل ملاحظه‌ای نداشت.

هیچ باری روی زمین نمی‌ماند!
سرویس درخواست وانت در سالی که گذشت خدمات خود را با اضافه کردن انواع وانت و شهرهای جدید گسترش داد. سرویس «اسباب کشی» هم در ماه‌های آخر سال به سوپراپ اسنپ اضافه شد تا برای جابه‌جایی تمام بارها با خیال راحت بتوانید روی اســنپ حساب کنید.

اسنپ دکتر؛ معجزه‌ی درمان از راه دور
اضافه شدن امکان استفاده از خدمات مشاوره‌ی آنلاین با بهترین پزشکان و روانشناسان در تمام ساعات شبانه‌روز برای بسیاری از کاربران در دوران کرونا راهگشا بود. سرویس مشاوره‌ی پزشکی اسنپ در اولین سال تولد خود افزایش کاربران و تنوع بخشیدن به خدماتش را بر اساس نیاز کاربران در دستور کار قرار داد.

 

اسنپ‌تریپ؛ ارزان‌ترین قیمت برای سفرهای ضروری
در سال ۹۹ گردشگری بیش از سایر حوزه‌ها از کرونا آسیب دید، اما راهکارهای جدید و اعمال پروتکل‌های بهداشتی کمک کرد تا مسافران بتوانند سفرهای ضروری خود را انجام دهند.


اسنپ‌روم؛ اقتصادی اما کاملا بهداشتی
اســنپ‌روم یکی از اعضای خانواده‌ی اسنپ اســت کــه اتاق‌های بــا کیفیت را با بهتریــن قیمت بــه کاربرانش پیشنهاد می‌دهــد. شیوع کرونا رزرو اقامتگاه‌های اقتصادی را به دلیل کاهش سفرها تحت‌الشعاع قرار داد، اما اسنپ‌روم تلاش کرد تا خدماتش را با شرایط تطبیق دهد و با افزایش پروتکل‌های بهداشتی امکانات مناسبی را برای سفرهای ضروری کاربرانش فراهم کند.

اسنپ‌فینتک؛ خدمات مالی و سرمایه‌گذاری
سرویس‌‌های اعتباری، بیمه، شارژ سیم‌کارت، خرید بسته‌ی اینترنت، پرداخت قبض و خدمات مربوط به سرمایه‌گذاری، بخش مالی و سرمایه‌گذاری اسنپ را تشکیل می‌دهند. در این بخش تلاش می‌شود، با ارائه‌ی راه‌حل‌های نوین مالی، فعالیت‌های مربوط به این حوزه برای کاربران آسان‌تر شود.
سرویس بیمه:
ســرویس بیمه، ســرویس جدیدی از گروه اسنپ در زمینه‌ی فــروش انــواع بیمه‌نامه و ترکیب خدمات بیمــه‌ای بــا محصولات دیگر اسنپ اســت. ســرویس بیمه از چندی پیش و به صورت آزمایشی، فقط برای رانندگان اسنپ شروع به کار کرده و در ســال ۱۴۰۰ خبرهای بیشتری در مــورد آن خواهید شنید. در دو ماه پایانی سال ۹۹، تعداد ۴ هزار و ۲۶۱ راننده بیمه‌ی شخص ثالث خود را از این سرویس خریداری کردند.


سرویس اعتباری :
در سرویــــــــس اعتباری به کاربـــران اسنپ در ابتدای هــر مــاه اعتباری تخصیص داده می‌شــود تــا از آن بـــــرای پرداخت هزینه‌ی سرویس درخواست خودرو و هزینه‌ی سفر استفاده کنند. به زودی این سرویس بــرای خدمات غذا، ســوپر مارکت و ... نیز فعال می‌شــود. کاربران می‌توانند در انتهای ماه صورتحساب خود را با اســـنپ تسویه کنند. در حال حاضر این سرویس برای تعدادی از کاربران برگزیده‌ی اسنپ فعال است.

 

 

 

لینک کوتاه: asriran.com/003Hsy

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: باشگاه رانندگان رانندگان اسنپ سال گذشته ی کاربران سال ۹۹ ی سرویس ی اسنپ یک سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۷۷۵۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جدیدترین نتایج اعتباربخشی دانشکده‌های پزشکی کشور اعلام شد

به گزارش خبرنگار مهر، نتایج اعتباربخشی برنامه پزشکی عمومی دانشکده های پزشکی کشور در اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ به روز رسانی شد. این نتایج از سوی واحد اعتباربخشی دبیرخانه شورای آموزش پزشکی عمومی وزارت بهداشت منتشر می شود.

فرآیند اعتباربخشی دوره پزشکی عمومی شامل چهار مرحله «اطلاع رسانی و آموزش»، «انجام ارزیابی درونی»، «انجام ارزیابی بیرونی» و «صدور و ابلاغ رأی اعتباربخشی» است. این فرآیند از سال ۱۳۹۶ و به دنبال تصویب و ابلاغ برنامه جدید دوره پزشکی عمومی و استانداردهای ملی بازنگری شده و در راستای اجرای بسته اعتباربخشی طرح تحول در آموزش پزشکی انجام شد.

بر اساس نتایج اعتباربخشی برنامه پزشکی عمومی دانشکده های پزشکی کشور در اردیبهشت ماه ۱۴۰۳، تعداد سه مورد مجوز چهار ساله و ۸ مورد مجوز سه ساله تأیید کامل را را دریافت کرده اند.

از تعداد ۱۰ دانشکده که به صورت مشروط مورد تأیید قرار گرفته بودند، این موارد تایید شده اند و ۱۰ دانشکده دیگر به مجموعه دانشکده های پزشکی اضافه شده و مورد تایید قرار گرفته اند. در به روزرسانی جدید نتایج اعتباربخشی ۸ دانشکده با موافقت پذیرش دانشجوی پزشکی مواجه شده اند.

نتایج اعتباربخشی برنامه پزشکی عمومی دانشکده‌های پزشکی کشور جمهوری اسلامی ایران سال ۱۴۰۳

ردیف عنوان دانشکده سال تأسیس عنوان رأی اعتباربخشی دور اول عنوان رأی اعتباربخشی دور دوم عنوان رأی اعتباربخشی ارزیابی مجدد دور دوم
۱ دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران ۱۳۱۳ تأیید صلاحیت به مدت سه سال (۱۳۹۹/۴/۱۱) در مرحله صدور پیش رای (تأیید صلاحیت به مدت چهار سال)
۲ دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تبریز ۱۳۲۶ تأیید صلاحیت به مدت دو سال (۱۳۹۹/۴/۱۱) تأیید صلاحیت به مدت دو سال (۱۴۰۲/۲/۱۶)
۳ دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شیراز ۱۳۲۷ تأیید صلاحیت به مدت سه سال (۱۳۹۹/۴/۱۰) در مرحله صدور پیش رای (تأیید صلاحیت به مدت چهار سال)
۴ دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد ۱۳۲۸ تأیید صلاحیت به مدت دو سال (۱۳۹۹/۴/۱۰) تأیید صلاحیت به مدت دو سال (۱۴۰۱/۹/۱۵)
۵ دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز ۱۳۲۸ تأیید صلاحیت به مدت دو سال (۱۳۹۹/۴/۱۰) تأیید صلاحیت به مدت دو سال (۱۴۰۲/۶/۱۹)
۶ دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان ۱۳۲۹ تأیید صلاحیت به مدت دو سال (۱۳۹۹/۴/۱۱) تأیید صلاحیت به مدت چهار سال (۱۴۰۲/۲/۱۶)
۷ دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ۱۳۳۸ تأیید صلاحیت به مدت دو سال (۱۳۹۹/۴/۱۰) تأیید صلاحیت به مدت سه سال (۱۴۰۲/۶/۱۸)
۸ دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ایران ۱۳۵۲ تأیید صلاحیت به مدت دو سال (۱۳۹۹/۴/۱۱) تأیید صلاحیت به مدت سه سال (۱۴۰۲/۶/۱۹)
۹ دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی همدان ۱۳۵۴ تأیید صلاحیت به مدت دو سال (۱۳۹۹/۴/۱۱) تأیید صلاحیت به مدت دو سال (۱۴۰۱/۹/۱۵)
۱۰ دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه ۱۳۵۵ تأیید صلاحیت به مدت دو سال (۱۳۹۹/۴/۱۱) تأیید صلاحیت به مدت دو سال (۱۴۰۲/۲/۱۶)
۱۱ دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کرمان ۱۳۵۶ تأیید صلاحیت به مدت دو سال (۱۳۹۹/۴/۱۰) تأیید صلاحیت به مدت سه سال (۱۴۰۲/۲/۱۶)
۱۲ دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ارومیه ۱۳۵۶ تأیید صلاحیت به مدت دو سال (۱۳۹۹/۴/۱۱) تأیید صلاحیت به مدت دو سال (۱۴۰۱/۹/۱۵)
۱۳ دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی جهرم ۱۳۵۶ تأیید مشروط با اخطار به مدت یکسال (۱۳۹۹/۴/۱۰) تأیید صلاحیت به مدت دو سال (۱۴۰۱/۵/۳)
۱۴ دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی فسا ۱۳۵۶ تأیید صلاحیت به مدت یک سال (۱۳۹۹/۴/۱۰) تأیید صلاحیت به مدت دو سال (۱۴۰۱/۵/۳)
۱۵ دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد ۱۳۶۲ تأیید صلاحیت به مدت دو سال (۱۳۹۹/۴/۱۰) تأیید صلاحیت به مدت دو سال (۱۴۰۲/۶/۱۹)
۱۶ دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی گیلان ۱۳۶۳ تأیید صلاحیت به مدت یک سال (۱۳۹۹/۴/۱۱) تأیید مشروط با اخطار به مدت یکسال (۱۴۰۱/۵/۱) در مرحله صدور رای نهایی (تأیید صلاحیت به مدت سه سال)
۱۷ دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی قزوین ۱۳۶۴ تأیید صلاحیت به مدت یک سال (۱۳۹۹/۴/۱۱) تأیید صلاحیت به مدت دو سال (۱۴۰۰/۱۱/۱۶)
۱۸ دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی بابل ۱۳۶۴ تأیید صلاحیت به مدت دو سال (۱۳۹۹/۴/۱۱) تأیید صلاحیت به مدت دو سال (۱۴۰۲/۲/۱۶)
۱۹ دانشکده پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران ۱۳۶۴ تأیید مشروط با اخطار به مدت یکسال (۱۳۹۹/۴/۱۰) تأیید صلاحیت به مدت دو سال (۱۴۰۱/۴/۲۸)
۲۰ دانشکده پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز ۱۳۶۴ تأیید مشروط با اخطار به مدت یکسال (۱۳۹۹/۴/۱۰) تأیید صلاحیت به مدت دو سال (۱۴۰۰/۱۱/۱۶)
۲۱ دانشکده پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل ۱۳۶۴ تأیید مشروط با اخطار به مدت یکسال (۱۳۹۹/۴/۱۰) تأیید صلاحیت به مدت یک سال (۱۴۰۰/۱۱/۱۶) در مرحله صدور رای نهایی (تأیید صلاحیت به مدت دو سال)
۲۲ دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کاشان ۱۳۶۵ تأیید صلاحیت به مدت یک سال (۱۳۹۹/۴/۱۱) تأیید صلاحیت به مدت دو سال (۱۴۰۱/۵/۳)
۲۳ دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان ۱۳۶۵ تأیید صلاحیت به مدت دو سال (۱۳۹۹/۴/۱۱) تأیید صلاحیت به مدت سه سال (۱۴۰۲/۶/۱۸)
۲۴ دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد ۱۳۶۵ تأیید صلاحیت به مدت یک سال (۱۳۹۹/۴/۱۱) تأیید صلاحیت به مدت دو سال (۱۴۰۰/۱۱/۱۶)
۲۵ دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی اراک ۱۳۶۵ تأیید صلاحیت به مدت یک سال (۱۳۹۹/۴/۱۱) تأیید مشروط با اخطار به مدت یکسال (۱۴۰۱/۵/۱) در مرحله صدور رای نهایی (تأیید صلاحیت به مدت دو سال)
۲۶ دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند ۱۳۶۵ تأیید صلاحیت به مدت دو سال (۱۳۹۹/۴/۱۰) تأیید صلاحیت به مدت دو سال (۱۴۰۲/۲/۱۶)
۲۷ دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان ۱۳۶۵ تأیید صلاحیت به مدت دو سال (۱۳۹۹/۴/۱۰) تأیید صلاحیت به مدت دو سال (۱۴۰۲/۲/۱۶)
۲۸ دانشکده پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد ۱۳۶۵ تأیید مشروط با اخطار به مدت یکسال (۱۳۹۹/۴/۱۰) تأیید صلاحیت به مدت یک سال (۱۴۰۱/۴/۲۸) در مرحله صدور رای نهایی (تأیید صلاحیت به مدت دو سال)
۲۹ دانشکده پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قم ۱۳۶۵ تأیید مشروط با اخطار به مدت شش ماه (۱۳۹۹/۴/۱۰) تأیید مشروط با اخطار به مدت شش ماه (۱۴۰۰/۱۱/۱۶) در مرحله صدور رای نهایی (تأیید صلاحیت به مدت یک سال)
۳۰ دانشکده پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد ۱۳۶۵ تأیید مشروط با اخطار به مدت یکسال (۱۳۹۹/۴/۱۰) تأیید صلاحیت به مدت یک سال (۱۴۰۱/۵/۱) در مرحله صدور رای نهایی (تأیید صلاحیت به مدت دو سال)
۳۱ دانشکده پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن ۱۳۶۵ تأیید مشروط با اخطار به مدت یکسال (۱۳۹۹/۴/۱۰) تأیید مشروط با اخطار به مدت شش ماه (۱۴۰۰/۱۱/۱۶) در مرحله صدور رای نهایی (تأیید صلاحیت به مدت دو سال)
۳۲ دانشکده پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد ۱۳۶۵ تأیید مشروط با اخطار به مدت یکسال (۱۳۹۹/۴/۱۰) تأیید صلاحیت به مدت یک سال (۱۴۰۱/۱/۳۱) در مرحله صدور رای نهایی (تأیید مشروط با اخطار به مدت یکسال)
۳۳ دانشکده پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون ۱۳۶۵ تأیید مشروط با اخطار به مدت شش ماه (۱۳۹۹/۴/۱۰) تأیید مشروط با اخطار به مدت شش ماه (۱۴۰۰/۱۱/۱۶) تأیید صلاحیت به مدت یک سال (۱۴۰۲/۲/۱۶)
۳۴ دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان ۱۳۶۶ تأیید صلاحیت به مدت یک سال (۱۳۹۹/۴/۱۱) تأیید مشروط با اخطار به مدت یکسال (۱۴۰۱/۵/۱) در مرحله صدور رای نهایی (تأیید صلاحیت به مدت دو سال)
۳۵ دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی زنجان ۱۳۶۶ تأیید صلاحیت به مدت یک سال (۱۳۹۹/۴/۱۱) تأیید صلاحیت به مدت دو سال (۱۴۰۰/۱۱/۱۶)
۳۶ دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی سمنان ۱۳۶۷ تأیید صلاحیت به مدت یک سال (۱۳۹۹/۴/۱۱) تأیید مشروط با اخطار به مدت یکسال (۱۴۰۱/۵/۱) در مرحله صدور رای نهایی (تأیید صلاحیت به مدت سه سال)
۳۷ دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کردستان ۱۳۶۷ تأیید صلاحیت به مدت دو سال (۱۳۹۹/۴/۱۱) تأیید صلاحیت به مدت دو سال (۱۴۰۱/۹/۱۵)
۳۸ دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مازندران ۱۳۶۷ تأیید صلاحیت به مدت دو سال (۱۳۹۹/۴/۱۱) تأیید صلاحیت به مدت دو سال (۱۴۰۲/۲/۱۶)
۳۹ دانشکده پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود ۱۳۶۷ تأیید مشروط با اخطار به مدت یکسال (۱۳۹۹/۴/۱۰) تأیید صلاحیت به مدت یک سال (۱۴۰۰/۱۱/۱۶) تأیید مشروط با اخطار به مدت یکسال (۱۴۰۲/۶/۱۴)
۴۰ دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر ۱۳۶۹ تأیید صلاحیت به مدت دو سال (۱۳۹۹/۴/۱۱) تأیید صلاحیت به مدت دو سال (۱۴۰۲/۲/۱۶)
۴۱ دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی گلستان ۱۳۷۱ تأیید صلاحیت به مدت دو سال (۱۳۹۹/۴/۱۱) تأیید صلاحیت به مدت یک سال (۱۴۰۲/۲/۱۶)
۴۲ دانشکده پزشکی دانشگاه شاهد ۱۳۷۱ تأیید مشروط با اخطار به مدت یکسال (۱۳۹۹/۴/۱۰) تأیید صلاحیت به مدت یک سال (۱۴۰۱/۵/۱) در مرحله صدور رای نهایی (تأیید مشروط با اخطار به مدت یکسال)
۴۳ دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی لرستان ۱۳۷۲ تأیید مشروط با اخطار به مدت یکسال (۱۳۹۹/۴/۱۰) تأیید صلاحیت به مدت یک سال (۱۴۰۰/۱۱/۱۶) تأیید صلاحیت به مدت دو سال (۱۴۰۲/۶/۱۹)
۴۴ دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ۱۳۷۲ تأیید صلاحیت به مدت یک سال (۱۳۹۹/۴/۱۱) تأیید مشروط با اخطار به مدت یکسال (۱۴۰۰/۱۱/۱۶) در مرحله صدور رای نهایی (تأیید صلاحیت به مدت دو سال)
۴۵ دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل ۱۳۷۲ تأیید صلاحیت به مدت یک سال (۱۳۹۹/۴/۱۰) تأیید صلاحیت به مدت دو سال (۱۴۰۰/۱۱/۱۶)
۴۶ دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی بقیه اله (عج) ۱۳۷۲ تأیید صلاحیت به مدت دو سال (۱۳۹۹/۴/۱۰) تأیید صلاحیت به مدت سه سال (۱۴۰۱/۹/۱۵)
۴۷ دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ارتش (آجا) ۱۳۷۳ تأیید صلاحیت به مدت یک سال (۱۳۹۹/۴/۱۰) تأیید صلاحیت به مدت دو سال (۱۴۰۱/۱/۳۱)
۴۸ دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ایلام ۱۳۷۴ تأیید صلاحیت به مدت یک سال (۱۳۹۹/۴/۱۱) تأیید صلاحیت به مدت دو سال (۱۴۰۱/۱/۳۱)
۴۹ دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی قم ۱۳۸۳ تأیید صلاحیت به مدت یک سال (۱۳۹۹/۴/۱۱) تأیید صلاحیت به مدت دو سال (۱۴۰۱/۴/۲۸)
۵۰ دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی زابل ۱۳۸۵ تأیید صلاحیت به مدت یک سال (۱۳۹۹/۴/۱۴) تأیید صلاحیت به مدت دو سال (۱۴۰۱/۱/۳۱)
۵۱ دانشکده پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قشم ۱۳۸۶ تأیید مشروط با اخطار به مدت یکسال (۱۳۹۹/۴/۱۰) تأیید صلاحیت به مدت یک سال (۱۴۰۱/۵/۱) در مرحله صدور رای نهایی (تأیید صلاحیت به مدت دو سال)
۵۲ دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود ۱۳۸۷ تأیید صلاحیت به مدت یک سال (۱۳۹۹/۴/۱۱) تأیید صلاحیت به مدت دو سال (۱۴۰۰/۱۱/۱۶)
۵۳ دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی سبزوار ۱۳۸۷ تأیید صلاحیت به مدت یک سال (۱۳۹۹/۴/۱۰) تأیید صلاحیت به مدت دو سال (۱۴۰۰/۱۱/۱۶)
۵۴ دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی ۱۳۸۸ تأیید مشروط با اخطار به مدت یکسال (۱۳۹۹/۴/۱۰) تأیید صلاحیت به مدت یک سال (۱۴۰۰/۱۱/۱۶) تأیید صلاحیت به مدت دو سال (۱۴۰۲/۶/۱۹)
۵۵ دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی جیرفت ۱۳۸۸ تأیید صلاحیت به مدت یک سال (۱۳۹۹/۴/۱۰) تأیید صلاحیت به مدت دو سال (۱۴۰۱/۴/۲۸)
۵۶ دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی گناباد ۱۳۸۹ تأیید صلاحیت به مدت دو سال (۱۳۹۹/۴/۱۰) تأیید صلاحیت به مدت سه سال (۱۴۰۲/۲/۱۶)
۵۷ دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی البرز ۱۳۹۰ تأیید صلاحیت به مدت یک سال (۱۳۹۹/۴/۱۱) تأیید صلاحیت به مدت دو سال (۱۴۰۰/۱۱/۱۶)
۵۸ دانشکده پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری ۱۳۹۰ تأیید صلاحیت به مدت یک سال (۱۳۹۹/۴/۱۰) تأیید مشروط با اخطار به مدت یکسال (۱۴۰۱/۵/۱) در مرحله صدور رای نهایی (تأیید صلاحیت به مدت دو سال)
۵۹ دانشکده پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان ۱۳۹۰ تأیید مشروط با اخطار به مدت یکسال (۱۳۹۹/۴/۱۰) تأیید مشروط با اخطار به مدت شش ماه (۱۴۰۱/۵/۱) در مرحله صدور رای نهایی (تأیید صلاحیت به مدت یک سال)
۶۰ دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی بم ۱۳۹۱ تأیید مشروط با اخطار به مدت یکسال (۱۳۹۹/۴/۱۰) تأیید صلاحیت به مدت دو سال (۱۴۰۰/۱۱/۱۶)
۶۱ دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی دزفول ۱۳۹۱ تأیید صلاحیت به مدت یک سال (۱۳۹۹/۴/۱۰) تأیید صلاحیت به مدت دو سال (۱۴۰۱/۵/۳)
۶۲ دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی آبادان ۱۳۹۲ تأیید صلاحیت به مدت دو سال (۱۳۹۹/۴/۱۱) تأیید صلاحیت به مدت دو سال (۱۴۰۲/۶/۲۹)
۶۳ دانشکده پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان ۱۳۹۲ تأیید مشروط با اخطار به مدت یکسال (۱۳۹۹/۴/۱۰) تأیید صلاحیت به مدت یکسال (۱۴۰۱/۵/۱) در مرحله صدور رای نهایی (تأیید صلاحیت به مدت دو سال)
۶۴ دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر ۱۳۹۷ تأیید صلاحیت به مدت یکسال (۱۳۹۹/۳/۳۱) تأیید مشروط با اخطار به مدت یکسال (۱۴۰۱/۵/۱) در مرحله صدور رای نهایی (تایید صلاحیت مراحل علوم پایه، مقدمات بالینی و کارآموزی)
۶۵ دانشکده علوم پزشکی سیرجان ۱۳۹۹ موافقت با پذیرش دانشجوی پزشکی به صورت تفاهم نامه با دانشگاه علوم پزشکی کرمان ۱۳۹۹/۴/۱ تایید صلاحیت مرحله علوم پایه به صورت تفاهم نامه با دانشگاه علوم پزشکی کرمان ۱۴۰۲/۶/۸
۶۶ دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی نیشابور ۱۴۰۰ موافقت با پذیرش دانشجوی پزشکی به صورت تفاهم نامه با دانشگاه علوم پزشکی مشهد ۱۴۰۰/۵/۱۲ تایید صلاحیت مرحله علوم پایه و پذیرش دانشجو به صورت مستقل از نیمسال اول ۱۴۰۳-۱۴۰۲ (۱۴۰۲/۶/۸)
۶۷ دانشکده پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز ۱۴۰۰ دریافت موافقت اصولی راه اندازی رشته پزشکی عمومی ۱۴۰۰/۵/۱۲
۶۸ دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه ۱۴۰۱ دریافت موافقت اصولی و مجوز پذیرش دانشجو پذیرش دانشجواز نیمسال دوم ۱۴۰۲-۱۴۰۱ در مرحله صدور رای نهایی (تایید صلاحیت مرحله علوم پایه)
۶۹ دانشکده پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه ۱۴۰۱ دریافت موافقت اصولی و مجوز پذیرش دانشجو ۱۴۰۱/۴/۲۸ موافقت با پذیرش دانشجو از نیمسال اول ۱۴۰۳-۱۴۰۲ (۱۴۰۲/۲/۱۶)
۷۰ دانشکده پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بیرجند ۱۴۰۱ دریافت موافقت اصولی و مجوز پذیرش دانشجو ۱۴۰۱/۴/۲۸ پذیرش دانشجواز نیم سال دوم ۱۴۰۲-۱۴۰۱
۷۱ دانشکده علوم پزشکی بهبهان ۱۴۰۱ موافقت با پذیرش دانشجوی پزشکی به صورت تفاهم نامه با دانشگاه علوم پزشکی اهواز ۱۴۰۱/۶/۱۲ در مرحله صدور رای نهایی (تایید صلاحیت مرحله علوم پایه به صورت تفاهم نامه با دانشگاه علوم پزشکی اهواز)
۷۲ دانشکده علوم پزشکی ساوه ۱۴۰۱ موافقت با پذیرش دانشجوی پزشکی به صورت تفاهم نامه با دانشگاه علوم پزشکی اراک ۱۴۰۱/۶/۱۲ در مرحله صدور رای نهایی (تایید صلاحیت مرحله علوم پایه به صورت تفاهم نامه با دانشگاه علوم پزشکی اراک)
۷۳ دانشکده علوم پزشکی خوی ۱۴۰۱ موافقت با پذیرش دانشجوی پزشکی به صورت تفاهم نامه با دانشگاه علوم پزشکی ارومیه ۱۴۰۱/۶/۱۲ در مرحله صدور رای نهایی (تایید مشروط با اخطار مرحله علوم پایه به مدت یک سال به صورت تفاهم نامه با دانشگاه علوم پزشکی ارومیه)
۷۴ دانشکده علوم پزشکی مراغه ۱۴۰۱ موافقت با پذیرش دانشجوی پزشکی به صورت تفاهم نامه با دانشگاه علوم پزشکی تبریز ۱۴۰۱/۶/۱۲ در مرحله صدور رای نهایی (تایید صلاحیت مرحله علوم پایه به صورت تفاهم نامه با دانشگاه علوم پزشکی تبریز)
۷۵ دانشکده علوم پزشکی سراب ۱۴۰۱ موافقت با پذیرش دانشجوی پزشکی به صورت تفاهم نامه با دانشگاه علوم پزشکی تبریز ۱۴۰۱/۶/۱۲ در مرحله صدور رای نهایی (تایید مشروط با اخطار مرحله علوم پایه به مدت یک سال به صورت تفاهم نامه با دانشگاه علوم پزشکی تبریز)
۷۶ دانشکده علوم پزشکی لارستان ۱۴۰۱ موافقت با پذیرش دانشجوی پزشکی به صورت تفاهم نامه با دانشگاه علوم پزشکی شیراز ۱۴۰۱/۶/۱۲ در مرحله صدور رای نهایی (تایید مشروط با اخطار مرحله علوم پایه به مدت یک سال به صورت تفاهم نامه با دانشگاه علوم پزشکی شیراز)
۷۷ دانشکده علوم پزشکی گراش ۱۴۰۱ موافقت با پذیرش دانشجوی پزشکی به صورت تفاهم نامه با دانشگاه علوم پزشکی شیراز ۱۴۰۱/۶/۱۲ در مرحله صدور رای نهایی (تایید صلاحیت مرحله علوم پایه به صورت تفاهم نامه با دانشگاه علوم پزشکی شیراز)
۷۸ دانشکده پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بجنورد ۱۴۰۱ دریافت موافقت اصولی راه اندازی رشته پزشکی عمومی ۱۴۰۱/۹/۱۵ موافقت با پذیرش دانشجو از نیمسال اول ۱۴۰۳-۱۴۰۲ (۱۴۰۲/۶/۱۱)
۷۹ دانشکده پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خرم آباد ۱۴۰۲ دریافت موافقت اصولی راه اندازی رشته پزشکی عمومی ۱۴۰۲/۲/۱۶

به گزارش مهر، در آیین نامه استانداردهای ملی دوره پزشکی عمومی در ایران استانداردهای الزامی و ترجیحی آمده است:

بر اساس استانداردهای الزامی دانشکده پزشکی باید:

۱. رسالت خود در رابطه با آموزش پزشکی عمومی را با درنظر گرفتن نیازهای سلامت جامعه، نظام ارائه خدمات سلامت، بر اساس اسناد بالادستی، ارزشها و پاسخگویی اجتماعی تدوین کند.

۲. رسالت خود را با مشارکت ذینفعان اصلی تدوین و به آنها اعلام کند.

۳. در رسالت خود اهداف و راهبردهای آموزش را به نحوی تعیین کند که اجرای برنامه بتواند منجر به تربیت دانش آموختگانی توانمند برای ایفای نقش به عنوان پزشک عمومی و موجب ارتقای حرفه‌ای از طریق یادگیری مادام العمر و آماده تحصیل در مقاطع بعدی (در صورت تمایل) شود.

استانداردهای ترجیحی دانشکده پزشکی بهتر است:

۱. در تدوین و بازنگری رسالت خود از گستره وسیع‌تری از نظرات سایر ذینفعان استفاده کند.

۲. در بیانیه رسالت خود دستاوردهای نوین حوزه پزشکی و جوانب فراملی سلامت را لحاظ کنند.

کد خبر 6094011

دیگر خبرها

  • سپیدار بهترین عملکرد فروش
  • هشتگ «شکایت_از_بی_بی_سی» در حال پرتکرار شدن است
  • به‌روزرسانی اخیر ویندوز، کاربران ایرانی را تهدید می‌کند
  • سهم بازار اپراتورها از مکالمه و پیامک کاربران
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • جزئیات هوش مصنوعی آیفون لو رفت!
  • عملکرد دانشکده علوم پزشکی چابهار در دو سیل اخیر خوب بوده است
  • یکی از قابلیت‌های اسپاتیفای بی‌سروصدا پولی شد
  • جدیدترین نتایج اعتباربخشی دانشکده‌های پزشکی کشور اعلام شد
  • پلتفرم‌هایی که از ممنوعیت تیک‌تاک سود می‌برند